CHP'nin Siverek adayı Mehmet Fatih Bucak yanlış anlaşıldığını söyledi. Daha öncesinde partileri, "Ölmeye geliyorum." diyerek tehdit ettiği iddia edilen Bucak, bu konuşmalarından dolayı özür diledi.

CHP'den 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Siverek'ten aday gösterilen Mehmet Fatih Bucak bazı açıklamalarda bulundu. Şanlıurfa GAP Havalimanı'nda partililer ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Bucak, "Daha önceki konuşmalarımda yanlış anlaşıldığımın yeni farkına vardım. Ben öyle demek istememiştim. Oradaki kastım sandıktan ibaretti. Şimdi de bir kez daha herkese hodri meydan diyorum. Demokratik bir ortamda seçime gidiyoruz. Kim daha çok seviliyorsa o hak eder." dedi.

Yanlış Anlaşıldım

Daha öncesinde MHP'den aday gösterilen ancak AK Parti ile olan ikili ilişkilerden dolayı geri adım attırılan Mehmet Fatih Bucak, CHP'den Siverek belediye başkan adayı olmuştu. Ankara'da aday tanıtım toplantısında yer alan Bucak daha sonrasında yeniden Şanlıurfa'ya geçiş yaptı. Burada akrabaları ve partililer tarafından davul zurna ile karşılanan Bucak'a büyük bir sevgi gösterisi vardı.