Ekranların ünlü komedyenlerinden biri olan Mehmet Ali Erbil'den sevindirici bir haber geldi. Evlerinin banyosunda düşmesi sonucu hastaneye kaldırıldıktan sonra Kaçış Sendromu hastalığının da nüksetmesi sonucu yoğun bakıma kaldırılan Erbil'in yeniden normal odaya alındığı belirtildi.

Ünlü komedyenden güzel haberler geldi .Yoğun bakımda uzun süredir tedavi gören Mehmet Ali Erbil'in normal odaya alındığı ve sağlık durumunun şu anda iyi olduğu kaydedildi. Yaklaşık 16 senedir Kaçış Sendromu hastalığı ile mücadele eden Erbil'in rahatsızlığının tekrar etmesi sonucunda durumu iyice ağırlamış ve yoğun bakıma kaldırılarak tedavisine orada devam edilmişti.

15 Kilo Verdi

Normal odaya alındıktan hemen sonra karnının çok aç olduğunu söyleyen Erbil, ilk isteği olarak lahmacun ve pizza siparişinde bulunması da gözlerden kaçmadı.

18 Ekim 2018 tarihinde evlerinin banyosunda düştükten sonra hastaneye kaldırılan ve yoğun bakıma alınan Mehmet Ali Erbil için oldukça zor bir dönem başlamıştı. Normal odaya alınan Erbil'in şu ana kadar rahatsızlığından ötürü 15 kilo kadar verdiği de son gelen haberler arasında yerini aldı.