Tarkan Kimdir?

Başarılı ve dikkat çeken sesi sayesinde İstanbul Musik-i Cemiyetine girdi. Aldığı eğitim ile müzik işinde başarılı isimlerle tanışan Tarkan ilk albümü olan 'Yine Sensiz' i piyasaya sürdü. Albüm çok iyi çıkış yapmıştır artık tüm Türkiye Tarkan'ı tanımaya başlamıştır. İzleyen yıllarda Sezen Aksu ile tanışması üzerine 'aa Acayipsin' isimli albümü ile emin adımlarla pop sektöründe zirveye yerleşmiştir.

Demet Sağıroğlu'nun Müzik Kariyerindeki Zorlu Yolculuğu Demet Sağıroğlu'nun Müzik Kariyerindeki Zorlu Yolculuğu

Avrupa ve Türkiye konserlerine başlayan Tarkan bir dünya starı olma yolunda hızla basamakları çıkmaktadır.

1995 yılında New York'a dil eğitimi ve yeni şarkılar için giden Tarkan bir süre New York'ta yaşamıştır. Hızla gelişen yıllarda aldığı ödüller, başarılarının sayısı gittikçe artan Tarkan artık bir dünya starı haline gelmiştir. 2017 yılında çıkardı 10 isimli albümü ile yine piyasaları alt üst eden Tarkan artık evli bir adamdır.

Tarkan Baba Mı Oluyor?

Türkiye'nin yetiştirdiği ender yeteneklerden birisi olan Tarkan dünya tarafından sevilen, sayılan bir müzik adamı halindedir.

Popülerliği ve başarıları her geçen gün artan artık baba olmaya hazırlanıyor. 29 Nisan 2016 yılında 5 yıldır ilişkileri devam eden Pınar Dilek ile evlendi.Tarabya'daki villasında gerçekleştirilen düğüne oldukça ünlü isimler katıldı.

Evlendiği günden itibaren her gün basının Tarkan baba mı oluyor? sorularıyla karşılaşıyordur artık karşılaşmayacağız gerçek oluyor. Bu müjdeli haberi sosyal medya üzerinden 8 Şubat 2018 tarihinde sevenlerine, hayranlarına duyuran Tarkan herkesi oldukça sevindirdi.

Bebeğin cinsiyeti ile ilgili net bir haber verilmemiştir. İlerleyen günlerde öğrenebileceğimiz bu bilgi şimdiden herkesi oldukça heyecanlandırmıştır. Birçok ünlü isimden tebrik mesajı alan Tarkan yakın bir süre sonra baba olacaktır.