Mavi Balina cinayetlerine bir yenisi eklendi. Rusya'ya 18 yaşındaki üniversite öğrencisi, Mavi Balina'daki görevleri tamamlamak için önce öğretmeninin boğazını kesti. Öğretmenini öldürdükten sonra cesediyle poz veren 18 yaşındaki üniversite öğrencisi ardından kendini de testere ile öldürdü.

Ülkeyi ayağa kaldıran olayı araştıran güvenlik güçleri kan donduran cinayete, Mavi Balina isimli oyunun neden olduğunu düşünüyor.

Dünya çapında benzer olaylara çok kez konu olan Mavi Balina isimli oyun yüzünden Rusya'da çok sayıda gencin hayatını kaybettiği tahmin edilyor.

Öğrencisi tarafından boğazı kesilerek öldürülen 44 yaşındaki öğretmen Andrey Emelyannikov'un eski bir ordu üyesi olduğu öğrenildi.

BOĞAZINI KESTİKTEN SONRA GÜLÜMSEYEREK POZ VERDİ

Doğal Afetlerde Hava Durumu Uzmanlarının Önemi Doğal Afetlerde Hava Durumu Uzmanlarının Önemi

Gencin, okuldaki bir mola esnasında öğretmenine arkadan yaklaşıp bıçağı boynuna sapladığı açıklandı. Öğrencinin daha sonra ağzında bir kürdan ile gülerek ve rahat tavırlarla etrafına bakındığı ve daha sonra elindeki elektrikli testere ile kendini öldürdüğü belirtildi. Arkadaşları, katil öğrencinin idolünün, Silent Hill isimi bilgisayar oyunundaki Walter Sullivan isimli karakter olduğunu söyledi. Gencin profilinde de bu karakteri avatar olarak kullandığı öğrenildi.