Bir anlık şoku üzerinden atlatamayan market çalışanı, isteklerini yerine getirme konusunda tereddütlü davranınca gaspçılardan birisinin dayaklarından kurtulamadı. Kadın kasiyer kafasından, gözaltından ve karın bölgesinden tekmelerle, yumruklarla darp edilerek ağır şekilde yaralandı. Ardından market gaspçıları kadından istedikleri parayı kasadan hızla almalarının ardından marketten hemen uzaklaştı.

Kadın Kasiyeri Döve Döve Öldüreceklerdi

Kadın kasiyer, hiçbir müşterinin olmadığı zamanda gaspçıların hedefi halindeydi. Söz konusu zaman dilimi akşamın ilerleyen zamanında yaşandı. Marketi kapatmaya yakın bir zamanda kasada işlem yapan kadın kasiyer, yüzleri maskeli, elinde silahlı iki kişinin market dükkanına gelerek soygun girişiminde bulunmasıyla bir anda şok oldu. Market gaspçıları kadından kasadaki paraları çıkarmasını isteyerek tehditlerle üzerine yürüdü.

Kadın kasiyer kasaları verip vermemek konusunda bir anlık yavaş hareketler ve tereddüt etmeye başlaması nedeniyle gaspçıların birisi tarafından darp edilmeye başlandı. Bunun üzerine kadın çaresiz bir şekilde kasadaki paraları vermek zorunda kaldı.

Hem Paraları Aldılar Hem De Darp Ettiler

Olay, Dünya Kadınlar Gününün kutlandığı günde bile kadın vahşetini bir kere daha gözler önüne serdi. Markete giren iki saldırgan Maskeli gaspçılar kadın kasiyeri darp etti ve kadından kasadaki parayı vermesini isteyerek yavaş hareket etmesi nedeniyle üzerine saldırarak aynı zamanda onu darp etmeye başladı. Böylece konuyla ilgili olarak harekete geçen polis ekipleri konu hakkında geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Kadını döve döve bu hale getiren ve adeta öldüresiye döven bu ki gaspçının çevredeki güvenlik kameralarının incelenmesinin ardından işgalleri belirlenerek kim oldukları tespit edilecek. Polisin konuya ilişkin soruşturma ve incelemesi sürüyor.