Diyarbarkır'da 4 kişi Malabadi Baraj Gölü sularına kapılarak yaşamını yitirdi. Edinilen bilgilere göre, Malabadi Baraj Gölü'ne giren 12 yaşındaki kız çocuğunu kurtarmaya giren 2 ablası ve annesi boğularak yaşamını yitirdi. Anne ve kızlarının cansız bedeni göldek çıkarılırken, aile yakınları sinir krizi geçirdi.

Motorin Fiyatlarında Beklenen İndirim Motorin Fiyatlarında Beklenen İndirim

Trajik olan Diyarbakır'ın Silvan İlçesindeki Malabadi Baraj Gölü'nde meydana geldi. Batman'ın Kozluk ilçesine bağlu Yeniçağlar köyünden piknik yapmak için göl kenarına gelen aileden anne ve 3 kızı serinlemek için baraj gölüne girdi. Bir süre sonra kardeşlerin en küçüğü olan 12 yaşındaki kız suda çırpınmaya başladı. Büyük panik yaşayan küçük kıza yardım için yanına doğru yüzen 50 yaşındaki anne ile yaşları 15 ve 18 olan iki abla gözden kayboldu.

SUDA ÇIRPINMAYA BAŞLAYINCA ANNE VE KARDEŞLER YARDIMA KOŞTU

Bir süre sonra kardeşlerden en küçüğü olan 12 yaşındaki kız çocuğu, suda çırpınmaya başladı. Büyük paniğin yaşandığı baraj gölünde, 50 yaşındaki anne ile 15 ve 18 yaşlarındaki diğer kızları yardıma koştu. Ancak anne ve kızları, gözden kayboldu.

CANSIZ BEDENLERİ GÖLDEN ÇIKARILDI

Diğer ailelerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma, arama kurtarma, UMKE ve sağlık ekipleri sevk edildi. Anne ve 3 kızı, kısa süreli çalışmayla gölden çıkarıldı. Yapılan kontrollerde anne ve kızlarının yaşamlarını yitirdiği belirlendi.