Ali Koç Açıkladı, Fenerbahçe'nin Ligden Çekilme Kararı Ali Koç Açıkladı, Fenerbahçe'nin Ligden Çekilme Kararı

Liseli kızı aylarca takip edip mesajlar atan ve kaçırmaya çalışan Caner A.'ya, savcılık son noktayı koydu. Genç kızı taciz eden, ifadesinde ise "Ciddi düşündüğüm için böyle yapıyorum." diyen sanığın davranışını "Cinsel Taciz" olarak belirten savcı liseli öğrenciyi taciz eden sapığa 7 yıl hapis verilmesine karar verdi.

Tacizci Sapığın Israrı Mahkemede Sonlandı

İstanbul Sancaktepe'de 17 yaşındaki Aleyna Ş.'nin hayatını adeta kabusa çeviren tacizcinin son durağı mahkeme oldu. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yazdığı iddianameye göre, 30 yaşındaki Caner A., aylardır aynı mahallede oturduğu Aleyna Ş. 'yi takip edip mesajlar atarak rahatsız etti.

Kendisinden 13 yaş küçük olan lise öğrencisiyle sürekli konuşmaya çalıştı ve sosyal medya hesapları üzerinden sürekli mesajlar atarak rahatsız etti. Her defasında olumsuz geri dönüşler alan Caner A., geçen yıl Eylül ayında dershaneye gitmek için otobüs durağında bekleyen genç kızı takip ederek karşısına çıktı.

Yolun ortasında genç kıza bağırarak arabasına binmesini istedi. O durumda çok korkan Aleyna Ş.'ye çevredekiler yardım etti ve sanık olay yerinden hızla uzaklaştı. Liseli öğrenci, yaşadıklarını anlattığı ailesinin emriyle bir süreliğine uzaklaşarak Yalova'ya gitti. Bu esnada ise iki aile olayı konuştu. Caner A. 'nın ailesi bir daha böyle bir olay yaşanmayacağını, oğullarıyla konuşacaklarını söyledi.

"Beni Rahatsız Ediyor, Evimizi Durmadan Gözetliyor"

Bunun üzerine Yalova'dan evine dönen genç kız, ailelerin uğraşlarının sonuç vermediğini gördü. Lise öğrencisine durmadan mesajlar atarak rahatsız eden ve ailesinden korkmadığını söyleyen sanık kızı bindiği dolmuşlara kadar takip etmeye devam etti. Tacizlerin devam etmesi üzerine, aile soluğu savcılıkta aldı.