Spor toto Süper Lig'de şampiyonluk adaylarından Medipol Başakşehir, Aytemiz Alanyaspor'a konuk oldu. Arda Turan ve Adebayor'dan eksik sahaya çıkan Başakşehir, sahadan 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup ayrılırken, Beşiktaş'la olan puan farkı 3'e indi.

Güreşin Tarihi ve Yolculuğu, Kökenlerinden Günümüze Güreşin Tarihi ve Yolculuğu, Kökenlerinden Günümüze

Ligin flaş ekiplerinden Alanyaspor, sahasında ağırladığı Başakşehir'i 4 golle geçerken yeşil-beyazlılarda Emre Akbaba ve Junior Fernandes yıldızını parlatan isimler oldu. 4 golle 3 puana uzanan Alanyaspor'da goller Junior Fernandes (2), Efecan Karaca ve Emre Akbaba'dan gelirken, yıldız oyuncu maçın son bölümünde ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Başakşehir'de takımın tek golünü kaydeden Riyad Bajic, bunun dışında etkili olamazken Emmanuel Adebayor'un eksikliğinde forma şansı bulan Mevlüt Erdinç kendisine verilen şansı iyi değerlendiremedi. Savunmanın zaman zaman hatalı hamleler yaptığı Başakşehir'de Epureanu da ikincı sarı karttan kırmızı kart görerek cezalı duruma düştü. Maçın son bölümlerinde Alanyaspor ceza alanı içinde kendini yere atan Emre Belözoğlu, hakemi aldatmaya yönelik hareketten oyun dışında kalınca o da Beşiktaş maçı öncesi cezalı duruma düştü.