Amerika Birleşil Devletleri tarihinin en kanlı saldırılarından birinin gerçekleştiği Las Vegas'ta, güvenlik güçleri olayın faili olduğu ortaya çıkan Stephen Paddock ismi üzerinde çalışmasını sürdürüyor. Las Vegas'taki müzik festivalinde bulunan 30 bin kişinin üzerine kaldığı otelin 32'nci katından otomatik silahla kurşun yağdıran Stenhen Peddock, 59 kişiyi öldürmüş ve 500'den fazla kişiyi yaralamıştı.

Festivali kana buladıktan sonra intihar eden 64 yaşındaki Paddock'un odasında inceleme yapan güvenlik güçleri 10'dan fazla tabanca ve tüfek ele geçirdi.

Las Vegas katili hakkında konuşan erkek kardeşi Eric Paddock, ağabeyinin bir süre önce emlak sektörüyle uğraşan mutli-milyarder biri olduğunu söyledi.

EKONOMİK SORUNLAR RUH SAĞLIĞINI BOZDU

Kardeşinin kısa bir süre önce sahip olduğu emlak imparatorluğunu ekonomik sıkıntılar nedeniyle kaybettiğini belirten kardeş Paddock'un açıklamalarının ardından aileyi araştıran güvenlik güçleri Stephen Paddock'un babası Benjamin Hoskins'in 1969'dan 1977 yılına kadar FBI'ın 'çok en çok aranan kişiler listesi'nde olduğu ortaya çıkardı.