Profesörün kurallarına göre, grubun birbirinin gerçek isimlerini bilmesine ya da "sınıf" dışında ilişkilere sahip olmasına izin verilmez.

Dizinin yeni Bölümü Ne Zaman Yayımlanacak?

Çeteler, karakter maskeleri ve kırmızı tulumlar içinde, sonunda 35 işçi, 11 güvenlik görevlisi ve Londra rehinesi ziyaret eden 15 öğrenciyi tutan bankalara baskın düzenliyor - ve 2,4 milyar avro basmaya çalıştıkları için 11 gün boyunca darmadağınık kalıyorlar. Ah, polisin kapısından hemen dışarıdaki filodan bahsetmeyi unuttuk mu? Soygundan kurtulabildikleri için şımarık olmazken, izleyiciler 2. Sezonun Netflix'e ne zaman gideceğini soruyorlar.

İspanya Prömiyeri 1 Mayıs'ta Gerçekleşecek

Casa de Papel'in daha fazla bölümü söz konusu olduğunda, seyircilere iyi haberlerimiz ve kötü haberlerimiz var. Kesinlikle bir 2. sezon olacak olsa da, izleyiciler dizi Netflix'te yer almadan önce İspanya'da prömiyerleri beklemek zorunda kalacaklar. Şu anda, 1 Mayıs'ta denizaşırı prömiyerin yapılması bekleniyor.

La Casa De Papel Sezon 2, Netflix'te Ne Zaman Olacak?

Şu anda La Casa de Papel'in ikinci sezonunun Netflix'e ne zaman ulaşacağını açıklayan resmi bir çıkış tarihi yok, ancak ne zaman olabileceğine dair bazı tahminlerimiz var.

2 Mayıs 2017 - 23 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleşen La Casa de Papel'in ilk sezonu 20 Aralık 2017'de Netflix'e düştü. Mayıs 2018'de ortaya çıkacak olan 2. sezon da aynı düzeni takip ederse, muhtemelen Bu yıl aynı zamanda Netflix'e ulaşır -Yani görünen o ki yeni sezon için Aralık 2018 beklenecek.