Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin'in Soçi'de Devlet Başkanlığı Rezidansı'ndaki görüşmesi saat 17.20'de başladı. İki lider görüşme öncesinde kısa bir açıklama yaptı.

İLİŞKİLER ESKİ HALİNE DÖNDÜ

Putin açıklamasında, 'Türkiye ile Rusya arasındaki ilişkilerin, artık tümüyle eski haline döndüğünü söyleyebiliriz' dedi. Görüşme 2 saat 10 dakika sürdü. Başbaşa görüşmenin ardından heyetler arası görüşmeye geçildi.

2 SAAT 10 DAKİKA SÜRDÜ

Kirli Para Skandalında Kılıçdaroğlu'nun Sessizliği Kirli Para Skandalında Kılıçdaroğlu'nun Sessizliği

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin'in Soçi'de Devlet Başkanlığı Rezidansı'ndaki baş başa görüşmesi sona erdi. Görüşme, 2 saat 10 dakika sürdü.

NÜKLEER TESİS MASADA

Türk heyetinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın hazır bulunurken, Rus heyetinde de Başbakan Yardımcısı Arkady Dvorkovic, Kremlin Basın Sözcüsü Dimitry Peskov, Kremlin Dış Politika Danışmanı Yuriy Uşakov ile Rus Devlet Nükleer Enerji Kurumu (ROTASAM) Başkanı Aleksey Lihacev yer aldı.

SONUÇ BİLDİRGESİ AÇIKLANACAK

Başbaşa görüşme öncecesi iki lider selamlama konuşması yaptılar. Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerine' Sayın Başkan çok kısa bir süre içerisinde sizlerle tekrar bir araya gelmenin mutluluğu içerisindeyim.' Diyerek başladı.