Süper Lig'de devre arası transfer döneminin bitmesine sayılı saatler kala sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Antalyaspor ile köprüleri atan Samuel Eto'o, Atiker Konyaspor ile anlaşmaya vardı. 2.5 yıllık sözleşmeye imza atan Kamerunlu oyuncu için bonservis bedeli ödenmeyecek. 1 yılı opsiyonlu sözleşmeye imza atan Eto'o, yarın takıma katılacak.

Antalyaspor'da yaşanan yönetim krizinin ardından Nasri ve Menez gibi isimlerle birlikte ayrılması beklenen Eto'o, beklenen vedayı gerçekleştirdi. Yeşil-beyazlı ekiple her konuda anlaşan Kamerunlu golcü yeni takımına dahil olarak hafta sonu oynanacak Galatasaray maçı kadrosuna alındı.

Göztepe'den Jahovic'i kadrosuna katarak dikkat çeken Konyaspor, Samuel Eto'o transferiyle de asıl bombayı patlattı. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da ilgilendiği tecrübeli isme formayı giydiren Konyaspor yönetimi, ligin ilk yarısında yaşadığı gol sıkıntısını çözmek için büyük bir adım attı.

Galatasaray maçının kadrosunda olacak

Geçtiğimiz yıl Türkiye Kupası'nı kazanan ve bu sezon da kupada çeyrek finale yükselmeyi başaran Atiker Konyaspor, perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Galatasaray'ı konuk edecek. Kadroya yarın dahil olacak olan Samuel Eto'o'nun Galatasaray maçının da kadrosunda yer alacağı öğrenildi.