Sizlerle zaman zaman Hindistan'da yaşanan ilginç haberleri paylaşıyoruz. Örneğin bundan kısa bir zaman önce yılan tarafından ısırılan ve zehirden ölmek üzere olan kocanın, eşini öldürmek için ısırdığı haberini sizlerle paylaşmıştık. Bunun yanı sıra arabanın altında kalmaktan kurtardığı yılan ile selfie çektirmek isterken, yılan tarafından ısırılan ve hayatını kaybeden çocuğun haberi de günlerce konuşulmuştu.

Yine Hindistan'dan ilginç bir haber ile sizlerleyiz. Hindistan'da polis, otobüste kokan çorapları nedeniyle diğer yolcularla tartışma yaşayan bir kişi gözaltına almak durumunda kaldı.

Polis yetkilileri yaptıkları açıklamada, 27 yaşındaki Prakash Kumar adlı şüpheliye karşı "kamuya açık alanda rahatsızlık vermek" şikayetinde bulunulduğunu belirtti.

Olay başkent Delhi'ye doğru giden bir otobüste, Kumar'ın ayakkabılarını ve çoraplarını çıkartmasıyla başladı.

Çorapların kokusu o kadar kötüydü ki, diğer yolcular Kumar'dan çoraplarını bir torbaya koymasını veya dışarı atmasını istedi.

Ancak iddiaya göre Kumar bunu reddetti ve şiddetli bir tartışma başladı.

Daha sonra yolcular, otobüsün şöförünü yol üzerindeki bir polis karakoluna çekmeye zorladı ve şikayette bulunuldu.

Hindustan Times gazetesinin haberien göre Kumar çoraplarının hiç kokmadığını savundu ve yolcuların kendisiyle "nedensiz" bir tartışmaya giriştiğini iddia etti.

Polis, Kumar'ın kefaletle serbest bırakıldığını söyledi.

Hem nüfusunun yoğunluğu hem de ülkedeki eğitim sistemi sıkıntıları nedeniyle sizlerle bu ve buna benzer haberleri daha çok paylaşacağız gibi gözüküyor.