Küçük bir kız çocuğunun arabanın arkasına iple bağlanarak seyahat ettiği görüntüler sosyal medyada büyük ses getirmişti. Tepki çeken görüntülerin ardından açılan soruşturmada 13 yaşındaki kız çocuğunun babası tarafından aracın arkasına sorumsuzca bağlandığı ortaya çıkmıştı.

Gözaltına alınan sorumsuz baba, emniyetteki ifadesinde bu kadar pişkinlik olmaz dedirtti. Aracının arkasına iple bağladığı kızı için adeta ölüme davetiye çıkaran babanın, "Hoşuma gittiği için bağladım" dediği öğrenildi.

Bayram İkramiyeleri 2-5 Nisan Arası Hesaplara Yatırılacak Bayram İkramiyeleri 2-5 Nisan Arası Hesaplara Yatırılacak

Adının İdris K. olduğu öğrenilen sorumsuz baba, sosyal medyada da büyük tepkilere neden olmuştu. Görüntüleri izleyen vatandaşların nefesi kesilirken, sorumsuz babanın yargılanması için yetkililer göreve davet edilmişti.

ADETA ÖLÜME DAVETİYE ÇIKARDI

Çankırı Yaylakent beldesi yakınlarındaki yolda, seyir halindeki minibüsün arkasına bağlı kızı görenler, büyük şaşkınlık yaşadı. Siyah kalın iplerle aracın arkasına bağlı olduğu görülen küçük kızın bu haldeki seyahati, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

SAVCILIĞIN TALİMATIYLA YAKALANDI

Sosyal medyada paylaşılan görüntüyü izleyenler ise minibüs sürücüsüne tepki gösterdi. İsminin İdris K. olduğu öğrenilen minibüs sürücüsü, Şabanözü Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla Orta ilçesinde yakalandı.Burada adliye olmadığı için Şabanözü Adliyesi'ne getirilen İdris K., sorguya alındı. Seyir halindeki minibüsün arkasına bağlı kızın 13 yaşında olduğu belirtildi.

SÜRÜCÜNÜN KIZIN BABASI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Araç arkasına iple bağlanan kişinin, İ.K'nin 13 yaşındaki çocuğu F.K. olduğu belirlendi. İ.K'nin karakoldaki ifadesinde, ailesiyle Yaylakent beldesindeki kız kardeşini ziyarete gittiklerini ve Dodurga köyündeki evlerine dönerken, hoşuna gittiği gerekçesiyle kızını aracın arkasına bağladığını söylediği belirtildi.