Olay İzmit'te meydana geldi. 16 yaşında B. N. A. İsimli lise öğrencisi genç kız, intihar etmek için 4'üncü kattaki evinin camına çıktı. Okula gitmek istemediğini belirten genç kız annesinin gelmesini istedi. Annesi G. A. İsimli kişi olay yerine geldi. Penceredeki genç kızı gören komşular hemen ambulans ve itfaiye ekiplerine haber verdi.

Ünlü'nün Sağlık Durumu Endişe Yaratıyor Ünlü'nün Sağlık Durumu Endişe Yaratıyor

Kısa sürede olay yerine gelen İtfaiye ekipleri olay yerinde gerekli önlemleri almaya başladı. Genç kızın atlama ihtimaline karşılık itfaiye ekipleri tarafından camın altına hava yastığı açıldı.

Bu sırada 16 yaşındaki B. N. A. İsimli genç kız kendini boşluğa bırakarak atladı. Camın altında açılmış olan hava yastığının üzerine düşen 16 yaşındaki genç kız atladığı sırada denize atlıyormuş gibi eliyle burnunu kapatması dikkat çekti.

4'üncü kattaki evlerinin camından atlayan 16 yaşındaki B. N. A. İsimli genç kızın annesi G. A.; "Ne derdin var rezil, terbiyesiz. Ne derdin var hayvan. En iyi okullarda okuyorsun. En iyi şeyleri yiyor içiyorsun hayvan. 40 yıllık devlet memuruyum rezil ettin bizi" diye bağırarak 16 yaşındaki kızına tepki gösterdi.

Sağlık ekibi genç kıza olay yerinde müdahalede bulundu. B.N.A. sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.