Tv programlarında boy gösteren izdivaç programlarının vatandaşlar tarafından şikayet edilmesi üzerine hükümet soruşturma başlatmıştı. Yapılan soruşturmalar bu şekilde TV yayını yapan kanallara ihtar çekerek derhal kaldırılması yönünde işlemler başlatıldı.

Değerlendirmeler sonrası izdivaç programları yayını yapan Tv kanalları yayınları bitirerek sonlandırmıştı. Son olarak Kısmetse Olur izdivaç programında Damat adayları ve Gelin adaylarının yarıştığı ödüllü program yayın hayatının bitmesi ile birlikte olaylar ardı adına geliyor. Damat adayı Gökhan Sara araç kiralama şirketinin piyasaya sürdüğü çeklerin karşılıksız çıktığı ileri sürülüyor.

Demet Sağıroğlu'nun Müzik Kariyerindeki Zorlu Yolculuğu Demet Sağıroğlu'nun Müzik Kariyerindeki Zorlu Yolculuğu

İddalara göre geçen sene araç alım satım için bir çok çek ile işlem yaptığı Şirketin çalışanı Volkan T. tarafından piyasaya sürdüğü çeklerin yine iddiaya göre karşılığı boş çıktı. Gökhan Sara, borç hamillerine ödeme yapmayı reddedince İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yürütülen soruşturma kapsamında şirket adına cirolanan çeklerin sahibi olarak Gökhan ve ablası Sultan Sara kardeşlerin ifadesine başvuruldu. Gökhan Sara, 'çeklerin şirket çalışanı tarafından çalınıp, izinsiz şekilde piyasaya sürüldüğünü' beyan etti.

Çalışan Volkan T. ise çeklerin Sultan Sara tarafından cirolandığını ileri sürerek, kendisine iftira atıldığını ileri sürdü.

Çeklerin Sultan Sara'nın bizzat kendisi tarafından cirolandığı tespit edilince iki kardeş hakkından "Nitelikli dolandırıcılık ve iftira" suçlarından iddianame düzenlendi.

14 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

14 yıla kadar hapsi istenen Gökhan Sara, İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde, geçtiğimiz günlerde hakim karşısına çıktı. Sara, suçlamaları reddettiği için dava ileri tarihe ertelendi.