CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı olmadığı iddia etti. Celal Kılıçdaroğlu Twitter hesabından CHP lideri hakkında birçok iddiada bulunmuştu.

KARDEŞİ BİR MECZUB

Avukat Okan' Benimle ilgili her twitine dava açtığım bu meczubu siyasi amaçları için kullanan şerefsiz takımının peşini bırakmayacağım' ifadelerini kullandı.

PEŞLERİNİ BIRAKMAYACAĞIM

Fidel Okan 'Benimle ilgili her twitine dava açtığım bu meczubu siyasi amaçları için kullanan şerefsiz takımının peşini bırakmayacağım' ifadesini kullandı. Fidel Okan, 'Bu hesabı onun adına kimler, hangi siyasetçi veya belediye başkanı adına kullanıyorsa Celal denilen meczup açıklamak zorunda kalacak. Bu meczub yarın mahkemede bu twitleri cebime üç beş kuruş koyan ergenler attı derse şaşırmam, ama bu onu cezadan kurtaramaz' diye yazdı.

Okan, Celal Kılıçdaroğlu'nun savunmasını sosyal medya hesabından paylaştı.

Celal Kılıçdaroğlu'nun olayla ilgili olarak savunmasında 'Fidel Okan isimli şahrı tanımadığını, kendisinin hiçbir sosyal medya hesabının bulunmadığını, adına çok sayıda Twitter benzeri birçok hesap açılmış olduğunu Fidel Okan isimli şahısa Facebook üzerinden yapılan yazışmaların kendisine ait olmadığını, hesapların bilgisi dışında açılmış olduğunu, kendisinin de sosyal paylaşım sitesinde hesap açan ve resmini kullanan şahıslardan şikayetçi olduğunu beyan ettiği' belirtildi.