Mars'ın Gizemleri ve Su Bulgularının Önemi Nedir ? Mars'ın Gizemleri ve Su Bulgularının Önemi Nedir ?

26 yaşındaki Jasmin isimli Londra'da yaşayan bir kadın kendi işini kurmak istiyor ancak işini kurabilecek bütçesi yok. O sebepten dolayı kendisine bütçe yaratmak için ilginç bir yola başvurdu.

Kendi işini kurabilmek için gerekli olan bütçeyi 'bekaretini' satışa çıkartarak yaratmaya çalışan 26 yaşındaki Jasmin isimli kadın, soy isminin açıklanmasını istemedi.

Bakire olduğunu kanıtlamak için bakire olduğuna dair doktor raporu alan 26 yaşındaki Jasmin, en yüksek parayı veren kişiye bekaretini vereceğini duyurdu.

Bekaretini Almanya Merkezli bir eskort sitesinde satışa çıkaran Jasmin, açık arttırma yolu ile bekaretini satışa çıkardı.

Bekaretini satın almak isteyen kişiler arasında en çok parayı veren kişi 90.000 paund'luk bir teklifte bulundu. Jasmin bekaret satışından gelecek olan para ile kendi işini kuracak.

Website kurucusu 27 yaşındaki Jan Zakobielski, Jasmin'in bekaretini yıllanmış şaraba benzeterek Jasmin'in yaşından dolayı teklifinin eşsiz olduğunu söyledi.

The Sun gazetesine konuşan ve soy ismini vermek istemeyen Jasmin, ailesine bu konuyu açtığında ailesinin bekaretini satmanın doğru adamı beklemekten daha doğru olduğunu söylerek kendisine destek verdiklerini söyledi.

Jasmin, geleneksel olarak cinsel ilişki için evliliği bekleyen kadınlara saygı duyduğunu ama artık doğru adamın gelmesi için bekleyemeceğini söyledi. Jasmin, bu yüzden bekaretini satmaya karar verdiğini ve aldığı bu karardan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Jasmin'in bekaretini satışa çıkardığı website yöneticileri, Jasmin'in doktor raporu ile bakire olduğunu kanıtladığını ama en yüksek fiyatı verecek kişinin doktor çağırıp Jasmin'i muayene ettirme hakkına sahip olduğunu söyledi.