Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalioğlu ile Cansu Dere arasındaki projenin detayları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Uzun bir aranın ardından yeniden ekranlara dönme hazırlığı yapan ikilinin flört aşamasında oldukları belirtildi.

Cansu Dere ile Kenan İmirzalioğlu yeniden ekranlara dönmenin hazırlığını yapıyor. Aynı projede yer alacakları iddia edilen ikiliden Cansu Dere, son yaptığı açıklamalar ile ne kadar da net olmasa da bunları yalanlayan ifadeler kullanmaktan çekindi. Dere ilk açıklamasında, "Şu anda henüz netleşmiş bir durum bulunmuyor. İmirzalioğlu ile şu anda görüşmelerimiz halen devam etmekte. Flört aşamasındayız diyebiliriz." ifadelerine yer verdi.

Asılsız Haberler

Etiler'de bir mekan çıkışında yanındaki Burçin Terzioğlu ile birlikte görüntülenen Cansu Dere, basın mensuplarından kaçmak yerine kendisine yöneltilen sorulara açıklık getirdi. Eski rol arkadaşlarından olan Kenan İmirzalioğlu ile yeniden ekranlara döneceği yolundaki haberler üzerine açıklamalar yapan Cansu Dere, şu an için bunların asılsız olduğunu ima etti.

Dere, "Şu an gelecek ne gösterir biz de bilemeyiz. İmirzalioğlu ile görüştüğümü yalanlayamam ama ekranlara dönüp dönmeyeceğim konusunda bende belirsizim." şeklinde ifadeler kullandı.