Denizli'nin Bekilli ilçesinde meydana gelen olay tam bir rezillik… Denizli'nin Bekilli ilçesine bağlı Kutlubey Mahallesinde komşusunun keçisine tecavüz ederken yakalan sapık hakkında, keçinin sahibi şikayetçi oldu.

İddiaya göre 66 yaşındaki A.D. isimli bir sapık, gizlice girdiği komşusunun ahırında komşusunun keçisine tecavüz ettiği sırada, ahıra gelen keçinin sahibi, ışığı yaktığında adeta şok oldu. Ahıra girdiğinde komşusunun pantolonu inik vaziyette, yarı çıplak halde keçisine tecavüz edildiğini gören Nasip Sefa Aldal, sapık komşusu A.D. hakkında şikayetçi oldu.

Durumu önce mahalle muhtarına anlatan Nasip Sefa Aldal, muhtarın ilgilenmemesi üzerine jandarmaya şikayette bulundu.

İşin asıl pişkin tarafı ise, keçiye tecavüz eden sapık A.D., daha sonra araya tanıdıklar sokarak, keçiyi 700 lira karşılığında satın almak istedi. Sapık A.D.'nin bu teklifini reddeden sahibi Nasip Sefa Aldal, 'şikayetimin arkasındayım, cezalandırılsın' dedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan keçinin sahibi Nasip Sefa Aldal yaşananları şöyle anlattı:

"Ben yemek yedikten sonra keçileri kontrol etmek için evimin altındaki ahıra gittim. Kapıyı açıp, ışıkları yakınca A.D.'yi pantolonu inik yarı çıplak şekilde keçiye tecavüz ederken yakaladım. Beni görünce toparlanıp, ahırdan çıkarak kaçtı. Onu o halde görünce çok korktum, benim ailem de keçilerin yanına iniyor. A.D. yakalanınca alkollü olduğunu söyleyerek kaçtı. Olayı muhtara anlattım, pek ilgilenmedi. Ben de keçiyi mahalle meydanına getirip, tecavüz eden kişiyi rezil etmek istedim. A.D. Uşak iline kaçmış. Şimdi jandarmaya şikayette bulundum. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Keçime tecavüz ederken yakaladığım A.D. yakınları aracılığıyla haber gönderip, tecavüz ettiği keçiyi 700 liraya alıp konuyu kapatmak istediğini söylemiş, ben kabul etmedim. Şikayetimin arkasındayım, cezalandırılsın"