2015 yılının Nisan ayında hayata gözlerini yuman ünlü sanatçı Kayahan'ın 22 yıllık eşi İpek Açar, ünlü müzisyen Alper Kömürcü ile aşk yaşamaya başladı. 2017 yılının Mart ayında 'İyi ki doğdun Kayahan Senfonik Konseri' çalışmaları sırasında İskender Paydaş tarafından tanıştırılan Kayahan'ın 22 yıllık eşi İpek Açar ile konserin orkestra şefi müzisyen Alper Kömürcü aşk yaşamaya başladı. Bu ilişkiden sanatçı Kayahan'ın kızı Beste'nin de haberi olduğu iddia edildi.

Daha önce TV8 ekranlarında yayınlanan Aramızda Kalmasın' programında verdiği röportajda yeni bir aşka sıcak bakmadığını belirten İpek Açar, "Yeni bir evliliğe sıcak bakmıyorum. Hayatımda Kayahan var, gönlüm dolu" ifadelerini kullanmıştı.

Yeni bir evliliğe sıcak bakmadığını ve hayatında sadece Kayahan olduğunu belirten İpek Açar'ın, Kayahan için özel olarak düzenlenen 'İyi ki doğdun Kayahan Senfonik Konseri' hazırlıkları sırasında konserin orkestra şefi olan müzisyen Alper Kömürcü'ye gönlünü kaptırması ironik bir durum olsa da, bu aşk uzun süre gündemi meşgul edecek gibi görünüyor.

Aşkın evlilik ile sonuçlanıp sonuçlanmayacağına dair henüz bir açıklama gelmedi. Önümüzdeki süreçte adından çokça söz ettirecek bu aşkın evlilik ile sonuçlanıp sonuçlanmayacağını hep birlikte göreceğiz.