Kahramanmaraş'ta sabah erken saatlerde meydana gelen trafik kazasında Maraş-Kayseri Karayolu can pazarına dönüştü. Edinilen ilk bilgilere göre seyir halindeki bir minibüs, önündeki bir kamyona arkadan çarptı. Minibüsün kullanılmaz hale geldiği feci kazada ise bilanço çok ağır. Kazada, 4'ü çocuk 9 kişi hayatını kaybederken, 7 kişi de yaralandı.

Kaza haberinin ardından Kahramanmaraş-Kayseri Karayolu'nun Beşoluk mevkiine çok sayıda sağlık ekibi ve güvenli gücü sevk edildi. 112 Sağlık ekipleri ve itfaiyenin ortak çalışması sonucu yaralılar ve hayatını kaybedenler hurdaya dönen araçtan çıkartılırken, hayatını kaybedenlerin 9 kişi olduğu öğrenildi. 7 kişinin de yaralandığı feci kazada, ölen 9 kişinin 4'ünün çocuk olması yürekleri yaktı.

ANKARA'DAN YOLA ÇIKMIŞLARDI

Henüz çok sıcak olan gelişmenin detayları günyüzüne çıkmazken, kazaya karışan minibüsün Ankara'dan yola çıktığı açıklandı. İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ise kaza yerinde incelemelerde bulundu. Kazada hayatını kaybedenlerin yakınları ise olay yerinde sinir krizi geçirdi. Olayla ilgili araştırma sürüyor.