Maraton Koşusu, Zamanın Tanığı ve Geleceğin Ufku Maraton Koşusu, Zamanın Tanığı ve Geleceğin Ufku

Süper Lig'de son olarak Antalyaspor'u deplasmanda 6-2'lik skorla bozguna uğratan Beşiktaş'ta maçın en çok konuşulan isimlerin başında Japon yıldız Kagawa geldi. Siyah beyazlı taraftarlar ise Kagawa'nın opsiyonun olup olmadığını merak edince buna genel sekreter Ahmet Ürkmezgil cevap verdi.

Siyah beyazlılarda Japon yıldız Kagawa daha şimdiden kendisini iyice hissettirdi. 6-2 sona eren Antalyaspor deplasmanda oyuna girdikten 3 dakika içinde rakip fileleri 2 kez havalandırmayı başaran Kagawa bir anda siyah beyazlı taraftarların sevgilisi haline geldi. Ahmet Ürkmezgil ise az da olsa Beşiktaşlı taraftarların yüreğine su serpti.

Opsiyonu Var

Kagawa'nın oyunundan oldukça memnun olduğunu kaydeden Ürkmezgil, "O gerçekten de bir dünya yıldızı. Onu buralara getirdiğimizde zaten olacakları biliyorduk. Şu ana kadar onun transferinde emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. O çok bir oyuncu. İlk kez sahaya çıktığı anda ilk topla buluşmasında topu ağlara göndermesi onun kalitesi ile doğru orantılıdır. Bu gerçekten de bir rekor." dedi.

Ahmet Ürkmezgil ayrıca sezon sonuna kadar Beşiktaş'a kiralık olarak gelen Japon yıldız Kagawa'nın opsiyonunun olduğunu da söyleyerek kafaların iyice karışmasına neden oldu.