Dune Serisinin Sinema Macerası, Frank Herbert'in Efsanevi Eseri Yeniden Canlanıyor Dune Serisinin Sinema Macerası, Frank Herbert'in Efsanevi Eseri Yeniden Canlanıyor

Sevilen sanatçının evine gelen doktor, Kadir İnanır'dan yaşadığı belirtileri duyunca durumun ciddi olduğunu ve bu belirtilerin yüksek ihtimal ile beyine pıhtı atması sorunu olduğunu söylemiş ve doktor bey Kadir İnanır'ın kesinlikle hastaneye kaldırılması ve müdahale edilmesi gerektiğini yakınlarına iletmişti. Kısa bir süre sonra yakınları Kadir İnanır'ı ikna etti ve Yeşilçam'ın sevilen yüzü özel bir hastaneye kaldırıldı.

Kadir İnanır'ın Durumu Ciddi Mi?

Apar topar hastaneye kaldırılan Kadir İnanır uzman doktorlar tarafından operasyona alınmış ve pıhtının kaynağı ortadan kaldırılmıştı. Başarılı geçen operasyonun ardından sevilen sanatçı yoğun bakıma alınmıştı.

Kadir İnanır'ın doktorları usta oyucunun ameliyatı ile ilgili açıklamaları günlük olarak yaparak başarılı sanatçının sevenlerini merakta bırakmamıştı. Hastaneden yapılan ilk açıklamada Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında doktorlar iyi konuşmuş, usta sanatçının sağlık durumunun iyiye gittiğini ve Kadir İnanır'ın bir süre daha yoğun bakımda kalarak durumunun gözleneceği, ardından duruma göre özel odaya alınabileceği açıklanmıştı.

Kadir İnanır Ayağa Kalktı

Usta sanatçının hastaneye kaldırılmasının üstünden bir haftaya yakın süre geçmişken beklenen sevindirici haber başarılı oyuncunun doktorundan geldi. Kadir İnanır'ın sağlık durumunu yakından takip eden doktor beyin yaptığı açıklamaya göre usta oyuncu yoğun bakımdan çıkarak özel odaya alındı ve hastalığın belirtileri yavaş yavaş ortadan kayboldu.

Doktor bey açıklamalarında Kadir İnanır'ın artık ayağa kalkabildiğini ve durumunun çok iyi olduğunu sözlerine ekledi. Kadir İnanır'ın en yakınındaki kişi olan hayat arkadaşı Jülide Kural'da usta sanatçının durumu ile ilgili açıklamalarda bulunarak umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşur ve hastaneden çıkar şeklinde açıklamalarda bulundu.