İdrar kaçırma sorununu yaşayan kadınların yüzde 76'sının da orgazm problemi yaşadığını hatırlatan uzmanlar, kadınların başkalarıyla paylaşmaktan sakındıkları bu problemin aslında bir sır olmadığını belirtiyor.

Uzmanlar Amerika'da üreme dönemi içindeki kadınların üçte birinin, menopozdaki kadınların ise yüzde 50 ile 60'ının idrar kaçırma sorunuyla karşı karşıya olduğunu belirtiyor. Menopozdaki kadınların yüzde 70'inin idrar kaçırma ve vajina sarkması yaşadığını dile getiren uzmanlar, yüzde 70 oranda idrar kaçırma, 100 kadının 70'i, 10 kadının yedisi demek olduğunu hatırlatmalıyız.

Organ sarkması ve idrar kaçırma sorunları bulunan kadınların yaklaşık yüzde 76'sının orgazm problemi çektiğini ve tatminde azalma yaşadıklarını kaydeden uzmanlar, kadınların yarısının bunu eşlerinden sakladığını savunuyor.

İdrar kaçırma sorunu nedeniyle kadınların yüzde 20'sinin bahaneler bulup tuvalete girdiğini sonrasında da ilişkiye girdiğini, yüzde 25'inin ise ilişkiyi kısa kestiğini hatırlatmalıyız.

İdrar kaçırma sebebiyle kadınların yüzde 60'ının ters ilişkiye girdiğini, bazılarının ise eşi ile beraber olmayı bile istemediğini belirten uzmanlar, bu nedenle de kadınların çoğunun erken menopoza girdiğini paylaşıyor.

Sağlıklı ve Taze Patatesler İçin Saklama İpuçları Sağlıklı ve Taze Patatesler İçin Saklama İpuçları

O dönemde de cinselliği asla kaybetmemektedir ama bu sorun nedeniyle eşi ile beraber olmaktan kaçınmaktadır. Bu da ailenin mutluluğuna, cinsel hayatına ciddi darbe indirmektedir.