Kadıköy Life Dergisi'nin merakla beklenen yeni sayısı yayımlandı. Her sayısı ile gündem yaratarak Kadıköy ve Anadolu Yakası için önemli bir konuyu sayfalarına 'kapak dosyası' olarak taşıyan dergi, bu sayısında bambaşka bir konuya yönelerek, antik dönemin en önemli bilim insanlarından biri olan Khalkedonlu Herophilus'u kapak yaptı.

ANATOMİ'NİN BABASI KADIKÖYLÜ HERAPHİLUS

O'nun Khalkedon'dan başlayıp İskenderiye'ye kadar uzaman ve bilimde 'çığır açıcı' olarak yorumlanıp, 'Anatomi'nin Babası' ünvanının verilmesini sağlayan serüvenini sayfalarına taşıyarak bir anlamda, O'na teşekkür etmiş oldular.

SÖĞÜTLÜÇEŞME İSTASYONUNDAN HABER VAR

Derginin bir diğer çarpıcı haber başlığı da yenileme projesi sebebiyle seferleri durdurulan ve yıllardır atıl durumda olan Haydarpaşa-Gebze banliyö hattındaki gelişmeleriyle Söğütlüçeşme istasyonu.

Survivor Yunus Emre'nin Acı Dolu Hikayesi Survivor Yunus Emre'nin Acı Dolu Hikayesi

Derginin bir başka önemli haberi ise Konut için alım fırsatı döneminin başladığına dair haber. Kadıköy Life7ta emlak piyasasını takip edenler için de önemli bir haber başlığı var.

KONUT FİYATLARINDA CAZİP FIRSATLAR

Konut fiyatlarında özellikle Kadıköy bölgesinde 2016 yılından itibaren başgösteren gerileme sonucu fiyatların yaklaşık yüzde 30-35 arasında azaldığı bilgisi sonrasında, yaşanan düşüşün sonuna gelindiği, fiyatların yavaş yavaş yükselişe geçeceği bilgisi doğrultusunda konu sayfalara taşınmış.

UZMANLAR KADIKÖY LİFE'DA

Nazmi Durbakayım, Cenk Koç, Metin Nakşibendioğlu, Guru Yarar ve Recai Tanıktan gibi konunun uzmanlarından alınan görüşlerle de beslenmiş haber. Tüm bunlar ve daha fazlası için Kadıköy Life sayfalarını okumak yeter..