İstanbul'da Kadıköy ilçesine bağlı Bostancı sahilindeki bir kafede meydana gelen silahlı kavgada 1 kişi ağır yaralanırken, 2 kişi hayatını kaybetti.

Bostancı Sahil Yolundaki bir kafede oturan Nurullah Yeşilada, Mehmet Karakulak, Adem Yeşiltaş ve ismi henüz belirlenemeyen bir kişinin oturduğu masaya bir kişi geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen kişi, masada oturanlar ile kısa süreli hararetli bir konuşma yaptıktan sonra dışarı çıktı. Kafenin önünde bir süre bekledikten sonra belindeki silahı çıkararak tekrar kafenin içerisine girdi. Kafenin içerisine giren silahlı saldırgan, masadakilere doğru ateş etmeye başladı. Silahlı saldırgan tarafından açılan ateş sonucu; masada bulunan Nurullah Yeşilada, Mehmet Karakulak ve Adem Yeşiltaş ağır yaralandı. Silahlı saldırı sırasında masada olan ve kimliği bilinmeyen dördüncü kişi kaçarak kurşunlara hedef olmaktan kurtuldu.

Silahlı saldırıyı düzenleyen kişi, masadakilere kurşun yağdırdıktan sonra olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Sağlık ekipleri, olay yerinde yaptığı incelemede Nurullah Yeşilada'nın hayatını kaybettiğini tespit etti. Mehmet Karakulak ile Adem Yeşiltaş ambulansla Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Karakulak da burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ameliyata alınan Adem Yeşiltaş'ın ise sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Olay yerine çok sayıda polis ekibi gönderilirken, Çevik Kuvvet polisleri de olay yerine gelerek geniş güvenlik önlemleri aldı. Olay yerine gelen savcı ve olay yeri inceleme polisleri, olay yerinde gerekli incelemeleri yaptıktan sonra, olay yerinde hayatını kaybeden Nurullah Yeşilada Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Meydana gelen silahlı kavga ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan polis ekipleri, silahlı saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.