İzmir'in Gaziemir ilçesinde yaşanan korkunç olayda okul bahçesinde eniştesini pompalı tüfekle vurarak ölümüne neden olan 2 çocuk annesi Şengül G.'nin anlattıkları şaşkınlık yarattı. Şengül G. eniştesi tarafından uzunca bir süredir tacize uğradığını ve artık buna dayanamayarak cinayeti işlediğini itiraf etti.

Dün saat 16.30 civarlarında İzmir'in Gaziemir ilçesindeki Şehit Furkan Yavaş Anadolu Lisesi'nde meydana gelen olayda; yaklaşık 7 yıldır okulda hizmetli olarak çalışan 2 çocuk annesi Şengül G. ablasının eşi ile bahçede bir süre tartıştı. Tartışmanın büyümesi sonrasında pompalı tüfekle eniştesini vurarak öldüren kadın, polis tarafından gözaltına alındı.

Cinsel Taciz İddiası

Olay hakkında soruşturma takibi başlatan polis, Şengül G.'yi yakaladıktan sonra ifadesini aldı ve ardından da şahsı adli makamlara teslim etti. 2 çocuk annesi kadın polise vermiş olduğu ilk ifadesinde eniştesinin bir süredir kendisine cinsel tacizde bulunduğunu ve artık bu duruma daha fazla dayanamayarak böyle bir işe kalkıştığını söyledi.

Hayatını kaybeden Erdal Demirsoy'un cenazesi ise incelenmek üzere Adli Tıp Morguna kaldırılırken olay hakkında soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.