CHP'li Belediye Başkanı Türk Milletini Aşağıladı CHP'li Belediye Başkanı Türk Milletini Aşağıladı

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya tarafından yapılan son açıklamada, Kartal'da çöken 8 katlı binanın enkazında 9 yaşındaki bir çocuğa daha ulaştıklarını kaydetti. Yerlikaya, "Enkaz altında son olarak 9 yaşında bir çocuğa ulaştık. İnşallah onu da kurtaracağız. Enkaz altında arama kurtarma çalışmalarına devam ediyoruz. İnşallah daha güzel şeyler olacak." dedi.

Kartal'da çöken 8 katlı binanın enkazından güzel haberler gelmeye başladı. Son bilgiler gelmeye devam ederken İstanbul Valisi Ali Yerlikaya tarafından da açıklamalar yapıldı.

Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor

Yerlikaya, "1'i ağır olmak üzere şu ana kadar 7 vatandaşımızı daha kurtardık. Enkaz altında 9 yaşındaki Muhammed Alemdar'a ulaştık ve şu anda onu sağ salim kurtarma hayreti içerisindeyiz." dedi. İstanbul Valiliği ise enkazdan çıkarılan yaralıların kimliklerini de kamu oyu ile paylaştı.

Yerlikaya, "İnşallah kısa bir sürede enkaz çalışmalarını güzel haberlerle tamamlayacağız. Sevindirici haberler almaya devam ediyoruz. 9 yaşında bir çocuğa daha ulaştık. Kendisi ile sürekli olarak temas halindeyiz. Hep birlikte ona dua edelim. İnşallah onu da kurtaracağız." ifadelerine yer verdi.