Gelecek hafta tüm Türkiye'de kış kendini ciddi şekilde hissettirecek. Meteoroloji'nin son dakika verilerine göre Türkiye'nin büyük bölümü için kar bekleniyor. Kar yağışı bu sefer İstanbul'a da sürpriz yapacak.

LODOS TEHLİKE SAÇIYOR

Hava sıcaklıkları ciddi şekilde düşecek. Bugün ise lodos etkili oluyor, İGDAŞ'tan tüm İstanbul'a uyarı geldi. Karbonmonoksit zehirlenmelerine dikkat.

KAR KAPIDA GÖRÜNDÜ

Hava sıcaklıklarının hızla düşüşüyle Türkiye için karlı hafta geliyor. Meteoroloji işleri Genel Müdürlüğü'nün en son hava durumu verilerine göre gelecek hafta birçok şehir için gündem kar yağış olacak.

HAVA SICAKLARI ANİDEN DÜŞECEK

Pazar günü İstanbul'da 21 dereceye kadar yükselecek sıcaklıklar Çarşamba günü 5 dereceye düşecek İstanbul birkaç gün içinde 16 derece birden soğuyacak.

Bugün ise İstanbul'da lodos etkili oluyor. Etkili lodos fırtınası sebebiyle İGDAŞ uyarıda bulundu.

İSTANBUL'A İGDAŞ LODOS UYARISI

İstanbul'da bugün etkili olan lodos sebebiyle İGDAŞ'tan uyarı geldi. İGDAŞ'ın abonelerine SMS olarak gönderdiği uyarıda, etkili lodos sebebiyle yaşanılabilecek karbonmonoksit zehirlenmeleri için uyarıda bulunuldu.

HAFTA SONU YAZ HAFTA BAŞI KARA KIŞ

Yazdan kalma günler yaşayacağımız hafta sonu geliyor, hava sıcaklıkları 20 derecelerin üzerine çıkacak fakat hafta başından itibaren ani düşüşle beraber kış kendini gösterecek. Salı günü ülkenin iç kesimlerinde başlayacak olan kar yağışı Çarşamba günü yurdun büyük kısmını etkisi altına alacak.