İstanbul Avcılar'da polis ekipleri araç çevirme uygulaması yapıyordu. Bu sırada polis ekiplerinin yaptığı araç çevirme uygulamasını gören bir kamyonet sürücüsü anayol'da geri geri giderek polisin araç çevirme uygulamasından kaçmak istedi. Kamyonet sürücüsünün geri gittiğini gören araç çevirme uygulaması yapan polis ekipleri hemen telsizlerinden anons geçerek çevredeki birimlerden yardım istedi ve kamyonetin peşine düştü.

İçerisinde 2 kişinin olduğu tespit edilen aracı kovalamaya başlayan Avcılar ve Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, kamyoneti durdurmaya çalıştı.

Avcılar ve Esenyurt ilçesine bağlı polis ekipleri, şüpheli şahsı kovaladığı esnada birisi motorize Yunus ekipleri olmak üzere birden çok araca şahıslar tarafından zarar verildi. Haramidere TEM otoyolu'da ters istikamette ilerleyen araç, trafikte de büyük korku ve kaosa neden oldu. Aracın, bir yunus polisinin de yaralanmasına neden olduğu öğrenildi.

Moskova Acı İçinde, Ölü Sayısı Artıyor Moskova Acı İçinde, Ölü Sayısı Artıyor

Bir süre süren kovalamacanın ardından polis ekiplerinin başarılı hamlesi sonucunda kamyonetin önü kesildi ve durması sağlandı.

Baba oğul olduğu öğrenilen iki kişi kamyonetten indirilerek gözaltına alındı.

Baba oğlun hırsızlıktan sabıkası olduğu ve o yüzden polisi görünce kaçmaya çalıştığı öğrenildi.