Şarkıcı İrem Derici, zayıflamak için düzensiz beslenme ve yeterince besin tüketmemesi sebebiyle hastanelik olmuştu. Zayıflamak istersen sağlığından olan İrem Derici defalarca hastaneye yatırılmıştı. En son hastaneye yatırıldığında bağışıklık sisteminin kötü olması sebebiyle vücuduna giren bir virüs İrem Derici'nin başına dert açmıştı. Bir süre hastanede tedavisine devam edilen İrem Derici'nin durumunun kötüye gitmesi sebebiyle yoğun bakıma alınmıştı.

Yoğun bakımda bir süre yattıktan sonra özel odaya alınan İrem Derici'den güzel haberler gelmeye devam ediyor.

Hastalığı sebebiyle Ankara, İstanbul ve İzmir'de planlanan konseri iptal olan İrem Derici'nin ne zaman sahnelere geri döneceği belli oldu.

Hastanede gözetim altında tutulan ve hızla kilo alması sağlanan İrem Derici'nin doktoru 29 Ekim itibari ile sahnelere dönmesine, konserlere çıkmasına izin verdi.

Ancak şarkıcı İrem Derici, hastalığı sebebiyle konserlerini şimdilik sadece İstanbul'da verebilecek. Daha sonraki süreçte İstanbul dışı konserlerine çıkabilecek.

Derici, dün de hastane odasından Mustafa Ceceli'yi etiketleyerek paylaştığı bu fotoğrafa, "Çok üzülürdüm yıllarca beni koruyup kollayan bir abim yok diye... Var işte, en mermahmetlisinden, en kalenderinden! Okuduğun tüm güzel dualarla sapasağlam ayağa kalkacağım hacım, hep daha iyiye, sözümüz söz!" notunu düştü.

İrem Derici'den iyi haberler alan hayranları, sosyal medya üzerinden İrem Derici'ye sevgi dolu mesajlar gönderdiler.