Bütün bu özellikleriyle şimdiden merak edilen yeni model, Türkiye'de hesaplı alışverişin adresleri arasında gelmeye devam eden BİM mağazaları ile satışa sunulacak. Üstelik piyasadaki resmi satış fiyatının tam indirim fırsatıyla. Hal böyle olunca da şimdiden ne zaman satışa çıkacağı merakla beklenmeye başlandı.

İndirimle Iphone X Bim Mağazalarında

BİM Aktüel afişlerinde dikkat çeken Iphone X modelinin satışının yapılacağına yönelik duyuruyla birlikte herkes internette, BİM mağazalarında bunun doğruluğunu teyit etmeye başladı. Çünkü satışı yapılan fiyatın kat be kat altındaki bu ürünü almak için adeta herkes pusuda bekliyor.

Hal böyle olunca da BİM yetkilileri tarafından ne zaman satışa başlanacağı resmi anlamda açıklanmadı. Ancak Iphone X Bim 'de ne zaman satılacak? konusunda tahminler 9-10 Mart tarihlerinden itibaren satışının başlatılacağı yönünde. Çünkü toptan malzemeler tam da o zaman dilimine denk geliyor. Hal böyle olunca da satışı yapılacak ürünün önümüzdeki hafta gerçekleşeceğini açıklamak mümkün.

Normal satış rakamı olarak 6099 TL olacak olan Iphone X modeli, BİM mağazalarında ise sadece 4999 TL üzerinden satışı yapılacak. Bu anlamda da birçok yeni özellikleriyle akıllı cep telefonu şimdiden merak edilmeye başlandı.

9 Mart'ta Satışı Yapılacak

Akıllı cep telefonunun satışı ise 9 Mart tarihinden itibaren stoklarla sınırlı olarak tüm BİM alışveriş mağazaları üzerinden yapılacak. Bu yönüyle de her anlamda herkesin bu ürünü kat kat fiyatının altındaki rakamlarla elde etmesinin de önü açılmış olacak.