Instagram Hikayeler özelliğini kullanarak fotoğraflarını ve videolarını sevdikleriyle paylaşmak isteyenler için 24 saat sınırı getirmişti. Instagram bu sınırdan vazgeçti. Instagram'a gelen güncellemeyle birlikte artık Instagram'da artık 24 saat sınırı bulunmuyor. Fotoğrafınızı ne zaman çekmiş olursanız olun sevdiklerinizle paylaşabileceksiniz.

Son zamanlarda kullanıcılarından gelen talepleri değerlendiren dev firma, TBT fotoğrafların paylaşılmasına hikayeler özelliği içinde izin vermeye karar verdi. Kullanıcılarına daha önce hikayeler bölümü için 24 saat sınırı tanıyan ve böylece en güncel video ve fotoğrafların paylaşılmasını sağlamayı isteyen instagram, bu sınırdan geri adım attı.

Instagram kullanıcıları artık hikayeler özelliğinde herhangi bir süre sınırı olmaksızın paylaşımda bulunabilecek. Fakat paylaşılan bu video ve fotoğraflar 24 saat sonra eskisi gibi yok olacak.

Instagram kullanıcılarının hikaye kısmına 24 saatten daha eski fotoğraf ve videoları ekleyebilmesiyle birlikte sosyal medya devi önemli bir adım atmış oluyor. Fotoğraf ve videolarınızı artık istediğiniz zaman paylaşabileceksiniz. Ayrıca Hikaye bütünlüğü ile uyumlu olması için bu tarihi istediğiniz gibi büyütebilir veya yerini değiştirebilirsiniz.

Yapay Zeka Destekli Dil Çeviri Sistemleri Nelerdir ? Yapay Zeka Destekli Dil Çeviri Sistemleri Nelerdir ?

Snapchat'te Haziran 2016'dan beri olan bu özellik, bundan sonra Instagram kullanıcıları için de bulunacak. Instagram'a hikayeler özelliğinin gelmesi, insanların Snapchat'i terk etmeye başlamasına sebep oluyor. Çok daha kolay bir arayüz ve çok daha fazla insanın yer aldığı Instagram, Snapchat'ten özellikler çaldığı yetmiyormuş gibi kullanıcılarını da kendisine çekiyor.