Kocaeli Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Kartepe Zirvesi için geri sayım başladı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Uluslararası 15 Temmuz ve Darbeler Sempozyumu'nun düşünen insanların, çare üreten seslerini, bütün dünyaya duyuracak yeni bir platform ve yeni bir kürsü olduğunu söyledi.

1

DARBELER YAŞANMASIN

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek Uluslararası 15 Temmuz Darbeler Sempozyumu'nun tanıtım toplantısında konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 15 Temmuzlar bir daha yaşanmasın temennisinde bulundu.

En Kolay Yabancı Dil Öğrenme Yolları Nelerdir ? En Kolay Yabancı Dil Öğrenme Yolları Nelerdir ?

kar

YENİ BİR DÜNYA VİZYONU

İkinci Dünya savaşından sonra dünya barışı için kurulan yapıların yetersizliğine, insanlığın büyük bir buhran yaşadığına dikkat çeken Başkan Karaosmanoğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın 'Dünya 5'ten büyüktür', sözünün yeni bir düna vizyonunu ifadesinin programını hazırladıkları Kartepe Zirvesinin ilham kaynağı olduğunu belirtti. 26-28 Temmuz tarihleri arasında Kartepe'de yapılacak olan sempozyuma bir çok siyaset ve bilimadamı'nın yanısıra pek çok gazeteci katılacak.

2

KOCAELİ İNİSYATİF ÜSTLENİYOR

Vizyonlarını bu temeller üzerine attıklarını açıklayan Karaosmanoğlu, Kartepe Zirvesi; insanlığın temel sorunlarının konuşulacağı bir platform olarak yeni ve adil bir dünya düzeni için Kocaeli'nin paşdaşlarıyla birlikte aldığı bir inisyatiftir. 15 Temmuz tecrübesi, insanlığın darbelere karşı çaresiz olmadığını göstermiştir. Zirveyle; eninde sonunda yeniden kurulacak Yeni Dünya Düzenine, Türkiye'den Kocaeli'den katkı sunmayı hedefliyoruz' dedi.

3

ZİRVEYE 187 KONUŞMACI KATILIYOR

Konuşmacılar arasında; İbrahim Kalın, Gunter Verhaugen, Wadah Khanfar, mohsin Majid Mughal, Stelyo Berberakis, Abdullah Zakaria, Mehmet Ali Şahin, Ali Saydam, Hande Fırat, Oğuz Haksever, Fatih Er, Muhammed El Adil, Prof. Dr. Saida Lathmanı, Nevzat Çiçek, Nedim Şener, Okan Müderrisoğlu, Nudzejma Obralic, Prof. Dr. Kemal İnat, Prof. Dr. Şükrü Karatepe, Prof. Dr. Nilüfer Narlı, Prof. Dr. Bekir Berat Özipek, Prof. Dr. Haluk Selvi, Prof. Dr. Kurtuluş Kayalı, Prof. Dr. Davut Dursun, Proıf. Dr. Yılmaz Bingöl, Prof. Dr. Fuat Keyman, Prof. Dr. Atilla Yayla, Prof. Dr. Haşim Ahmet, Nghaumesh, Prof. Dr. Didi Saleck gibi dikkat çeken isimler bulunuyor.