İngiltere'nin Nuneaton bölgesinde bulunan bir bowling salonunda silahlı bir kişinin içerdekileri rehin aldığı belirtildi.

BOWLİNG SALONUNDA REHİN ALDI

İngiltere'nin Nuneaton bölgesindeki bir bowling salonunda silahlı bir kişinin içerdekileri rehin aldığı yönündeki olayın terör bağlantılı olmadığı bildirildi.

Nuneaton'un bağlı olduğu Warwickshire kenti polisinden yapılan açıklamada, 'Bermuda Park' adlı alışveriş alanındaki olayın 'herhangi bir terör söylemiyle bağlantısı bulunmadığı' duyuruldu.

POLİS ÇEMBERE ALDI

Emniyet yetkilileri olayla ilgilenmeye devam ederken, acil servis hizmetleri de şu anda ölen ya da yaralanan bulunmadığını ve herhangi bir gelişmeye yönelik bölgede birkaç ambulans tutulduğunu aktardı.

SALDIRGANIN YALNIZ OLDUĞU BİLDİRİLDİ

Sosyal medyada yer alan paylaşımlarda, söz konusu alışveriş alanında bulunan bir bowling salonunda silahlı bir kişinin içeridekileri rehin tuttuğu iddia edilmişti.

Dünya Okyanusları, Mavi Gezegenin Derin Suları Dünya Okyanusları, Mavi Gezegenin Derin Suları

Paylaşımlarda ayrıca bölgeye çok sayıda silahlı polisin geldiği, alandaki sinema, mağazalar ve restoranlarda bulunanların dışarıya çıkmasına izin verilmediği öne sürülmüştü.