Türk televizyon dünyasının en önemli yapımlarına imza atan Acun Ilıcalı, Survivor ile de yıllardır Türk izleyicisini adeta ekranlarının başına kilitliyor.

Kendi televizyon kanalı Tv8'de yayınlanan Gel Konuşalım programına konuk olan Acun Ilıcalı, bekleyiş içinde olan Survivor tutkunlarına sonunda müjdeyi verdi. Programda samimi açıklamalara imza atan Ilıcalı, Survivor 2018'in ne zaman başlayacağını da ilan etti.

Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan, Survivor 2018'in 10 Şubat tarihinde ekranlara geleceğini paylaşan Acun Ilıcalı, yarışmacıların bu yıl All Starlar ve Gönüllüler olarak iki ayrı takıma yer alacağının da altını çizdi.

Survivor'un yayın tarihi yaklaştıkça, Survivor 2018'in yarışmacıları da açıklanmaya devam ediyor. Her geçen gün yeni bir yarışmacıyı açıklayan Acun Ilıcalı, şuana kadar 11 yarışmacıyı açıkladı. İşte Survior 2018'de All Starlar takımında yarışacak olan isimler...

Cumali Akgül, Turabi Çamkıran, Sema Aydemir, Nagihan Karadere, Merve Aydın, Murat Ceylan, Hilmi Cem İntepe, Adem Kılıççı, Hakan Hatipoğlu, Nihat Doğan ve Ümit Karan.

Bu isimler daha önce Survivor'da yarışmış ve yarışmaya adlarını yazdırmış yarışmacılardı. Şimdi yeniden adlarını Survivor'a yazdırmak için büyük bir hazırlık içinde olan bu isimlerin yarışını izlemek için sabırsızlanan Survivor takipçileri Acun Ilıcalı'nın katıldığı programa adeta soru yağdırdı.