Bir süre önce İstanbul'dan İzmir'e taşınan ve bir daha İstanbul'a dönmeyeceğini belirten ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, 'İstanbul'da küstüğüm insanlar var' demişti.

6 ay önce ani bir karar ile İstanbul'dan İzmir'e taşınan İbrahim Tatlıses, İstanbul'da küstüğü insanlar olduğu için bir daha İstanbul'a gelmeyeceğini belirterek; "Bir daha İstanbul'a gelmeyeceğim. Bazı kişilere küstüm. Kim olduklarını kimseye söylemem. Onlar kendilerini biliyorlar. O kadar çok kırıldım ki, aramız asla düzelmeyecek. Defterden sildim" demişti

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, İstanbul'da küstüğü insanlar olduğunu belirtmiş ama kimden ya da kimlerden bahsettiğini söylememişti. Geçtiğimiz gün açıklama yapan İbrahim Tatlıses, küstüğü kişilerden birinin Ebru Gündeş olduğunu itiraf etti.

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses yaptığı açıklamada; "Sibel Can çok vefalı… İzmir'e geldiğinde yanıma koşar. Hülya Avşar da öyledir. Sık sık görüşüyoruz, halimi hatrımı mutlaka soruyor. Ama Ebru Gündeş'in adını bile duymak, anmak istemiyorum. Ebru benim için bitmiştir. Nedenini kendisi iyi biliyor" diyerek, Ebru Gündeş'e küskün olduğunu açık bir dille ifade etti.

İbrahim Tatlıses, Ebru Gündeş ve eşi Reza Zarrab ile bir zamanlar çok samimiydi. 22 Mart 2016'dan bu yana Amerika, New York'ta tutuklu bulunan Reza Zarrab'ı her fırsatta savunmuş, eleştirenlere fena halde kızmıştı.