Son dönemlerde krizler yaşan Crytek, Hunt: Showdown ile bunu aşmayı amaçlıyor. Şuanda Steam üzerinde erken erişimde olan oyunun kitlesi ise oldukça geniş.

Son olarak Hunt: Showdown için yayınlanan 2.2 güncellemesi Türk oyuncularını sevindirecek cinsten. Yeni güncelleme ile birlikte oyuna yeni içerikler, silahlar, ekipmanlar eklendi. Bununla birlikte Steam koleksiyon kartlarının ve yeni raporlama sistemini oyuna ekleyen Crytek asıl bombayı resmi Türkçe dil desteği ile yaptı.

Crysis serisi ile oyunlarını Türkçe oynama imkanı sunan Crytek, bu geleneği Hunt: Showdown ile devam ettiriyor. Düzenli olarak güncellenen ve geliştirilen Hunt: Showdown, 2.2. ve sonrasında yayınlanacak güncellemelerle genişleyen içeriğini Türkçe olarak oyunculara sunacak.

Oyuncular Türkçe dil seçeneğini aktif hale getirmek için, ilk olarak Steam Kütüphanelerindeki Hunt: Showdown (Test Server)'a sağ tuşla tıklayıp "Özellikler" bölümüne ulaşmalarının ardından, "Dil" sekmesinden Türkçeyi seçebilirler.

Güncelleme ile eklenen yeni silah ve ekipmanların yanında Hunt: Showdown sahiplerinin Steam hesaplarını daha fazla kişiselleştirebilmesi için oyuna 6 adet Steam Koleksiyon Kartı eklendi. Ayrıca yeni raporlama sistemi ile oyuncular hile yaptıklarından şüphelendikleri kişileri raporlayabilecekler.

Ayrıca oyun hakkındaki en güncel haberler, içerikler, etkinlikler, ödüllü yarışmalar ve sadece Türk Hunt: Showdown oyuncularına özel sürprizler için Hunt: Showdown Türkiye Resmi Facebook sayfasını da takip edebilirsiniz.