Star TV'de yayınlanan Bir Hülya Avşar programının sunuculuğunu yapan şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, kendi programında gündeme bomba gibi düşen bir itirafta bulundu.

Cesur ve ateşli sahnelerin kadını olan Hülya Avşar, öpüşme sahneleri ile ilgili yaptığı itirafla gündemi sarstı.

Hülya Avşar oynadığı filmlerde öpüşme sahneler için; "Beğendiğim kişiyle öpüşme sahnem olduğunda sete koşarak gidiyordum. Çekimden bir gün önce kalbim çarpmaya başlardı." itirafında bulundu. Hülya Avşar, öpüşme sahnelerini soranlara da "İşimizi yapıyoruz derdik ama yalan" dedi.

Geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar'ın, Acun Medya'nın sahibi Acun Ilıcalı ile aralarının bozulduğu ve Hülya Avşar'ın Acun Ilıcalı'yı İnstagram'da takip etmeyi bıraktığı iddia edilmişti. Konuyla ilgili Hülya Avşar'dan bir açıklama gelmezken, Acun Ilıcalı bir açıklama da bulundu.

Acun Ilıcalı, kendi twitter hesabından; "Haftaya Yetenek Sizsiniz Türkiye 'de yanımda oturacak. Okudukça gülüyoruz. Haset kişilerin oyununa gelip haber yapmayın arkadaşlar. Hülya Avşar zaten beni takip etmiyordu, nasıl takibi bıraksın" notunu paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde evlenen Acun Ilıcalı'nın düğününe gelmeyen Arda Turan ile ilgili de, aralarında sorun var iddiaları gündeme atılmıştı. Arda Turan ile ilgili de açıklama yapan Acun ılıcalı, düğünün olduğu gün Arda Turan'ın maçının olduğunu belirtti.