Muhafız dizisinin başrol oyuncularından Hazar Ergüçlü yeni bir dizi için kolları sıvadı. Yönetmen sevgilisi Onur Ünlü'nün kendine ait olan YoTube kanalı Eflatun TV'de yayınlanacak olan dizide başrol oynayacak Ergüçlü'nün oldukça heyecanlı olduğu kaydedildi.

Muhafız dizisinde Zeynep karakterine can veren güzel oyuncu Hazal Ergüçlü yeni bir proje ile YoTube kanalında hayat bulmaya hazırlanıyor. Ailesi ile yeni tanıştırdığı yönetmen sevgilisi Onur Ünlü'nün Youtube kanalı Eflatun TV'de mini bir dizi çekimine katılacak olan Ergüçlü, burada da başrollerde oynayacak.

Yakında YouTube'de

Onur Ünlü'nün kendisine ait olan Eflatun TV üzerinde yayınlanacak olan dizinin yapımcılığını ise TN Yapım gerçekleştirecek. Dizinin ilk bölümü için Melis Sezen ile Ahmet Rıfat Şungar kameralar karşısına geçerken 8'er dakikadan oluşacak setlerde yönetmenlikte Onur Ünlü'ye ait olacak. Dizide diğer bölümlerde ise katkı verecek olan isimler arasında Ozan Bilen, Orkun Göntem ve Burçin Gülseçkin gibi isimler de yer almakta.

Çiçek Dilligil, Taner Ölmez, Özgür Emre Yıldırım, Dila Danışman, Fırat Topkorur ve Ferit Kaya gibi oyuncular ile kameralar karşısına geçecek olan Hazar Ergüçlü'nün ne gibi bir karakteri canlandıracağı ise henüz bilinmiyor.