Bir süre evvel rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve burada beyinde pıhtı atması teşhisi konulan Kadir İnanır'ın doktorları, sanatçının hayranlarını üzecek bir haber verdiler.

HAYRANLARINA KÖTÜ HABER

Beyinde pıhtı atması yüzünden kısmen felç olan Kadir İnanır'ın doktoru Prof. Dr. Ergun Demirsoy, operasyonun risk taşıdığını söyledi.' Beyne giden bir damar olduğu için felç kalma riski var.

Sanatçıya çok dikkat edilmesi gerekiyor. Birkaç hafta içinde İnanır'ı ameliyata alacağız. Oldukça riskli olan bu ameliyat sonrasında eğer yeteri kadar dikkat edilmezse felç olarak kalabilir' dedi.

YENİDEN AMELİYAT EDİLECEK

11 Şubat Pazar sabahı evinde aniden fenalaşarak hastaneye kaldırılan ve yenine pıhtı atığı anlaşılan Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kadir İnanır'ın tıkalı damarlarından birine stent takılmış, sanatçının bir diğer tıkalı damar sebebiyle ikinci kez operasyon geçireceği açıklanmıştı.

İkinci ameliyatı gerçekleştirecek olan Prof. Dr. Ergun Demirsoy, önceki gün Ataşehir Marriot Hotel Asia'da düzenlenen bir etkinlikte basın mensuplarının sorularını cevapladı.

GEREKLİ BÜTÜN ÖNLEMLERİ ALDIK

Prof. Dr. Demirsoy, önümüzdeki hafta gerçekleşecek operasyonun riskleri konusunda bilgiler vererek 'Yaptığımız tahlillerde beyne giden şah damarında ciddi bir hasar tespit ettik. Daha sonra felç ristiyle karşılaşmaması için o damarı temizleyeceğim."

"Ancak beyne giden bir damar olduğu için operasyon sırasında felç kalma riski var. O sebeple çok dikkat edilmesi lazım ama en işi şekilde halledeceğiz. Ameliyat öncesi tüm hazırlıklar yapıldı. Kadir bey'i dinlenmesi için evine gönderdik, önümüzdeki hafta ameliyatı gerçekleştireceğiz' şeklinde konuştu.