Bir Ayrılık Vakti

Son günlerde gündemde sıcaklığını koruyan bir haber sonunda kesin bir şekilde ortaya çıkmış bulunmaktadır. Hande Ataizi 7 yıllık eşinden boşandı. Geçen ay 7 yıllık eşi Benjamin Harvey'den boşanacağına dair iddialar ortaya atılmıştı. Birkaç gün önce sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı durumla bu iddialar kesinlik kazanmış olmaktadır.

Hande Ataizi, eski eşine herhangi bir kin beslemediğini ayrılıklarının iki tarafın anlaşması sonucunda gerçekleştiğini vurgulayan mesajlarla tüm takipçilerine duyurmuş oldu. Ayrıca sık sık görüşeceklerini de belirten Hande Ataizi dostluklarının, aralarındaki sevgi, saygı ve muhabbetin hiçbir zaman eksilmeyeceğini de sözlerine ekledi.

Evliliğin Başlangıcı ve Bitişi

Hande Ataizi eski eşi Benjamin Harvey ile mutlu bir evliliği olduğu bütün sosyal alemden yazdığı yazılar ve paylaştığı durumlarla göstermekteydi. Kendisi, eşi ve oğulları Leon ile mutlu bir aile tablosu yansıtmaktaydılar. Hatta o kadar ki Amerikalı olan eşi Türk adet ve geleneklerini de Hande Ataizi sayesinde benimsemişti. Fakat Hande Ataizi yaptığı röportajlarda, tek eşli olmak ve her gece aynı kişiyle olmak sıkıcı olabiliyor tarzında aslında evliliğe pek de sıcak bakmıyor olabilmektedir.

7 yıldır süregelen evliliği şu günlerde resmen bitmiş durumda olmaktadır. Hiç beklenmedik bir şekilde ortaya atılan bu iddia bir anda gerçeğe dönüşüp kısa zaman içerisinde Hande Ataizi eşinden boşandı. 44 yaşındaki güzel sunucu güzel bir şekilde ayrıldıklarını özellikle vurgularken oğulları Leon'a da bu boşanmanın zararlı gelmeyeceğini çünkü yine ve sık olarak bir arada olacaklarını da sözlerinin devamına eklemiş olmaktadır.