Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Çocuklar Duymasın dizisinin geçtiğimiz bölümlerinde Haluk ve Meltem boşanma kararı almıştı.

Haluk'tan boşanmak isteyen Meltem, bu kararını Haluk'a söylemişti. Bu sahnelerin ardından sosyal medyada bu boşanmanın gerçekleşmeyeceği, boşanmadan önce barışacakları iddia edilmişti.

Köşesin konuyla ilgili bir yazı kaleme alan Mesut Yar ise dizinin yapımcısı Birol Güven'e, Haluk ve Meltem'i gerçekten boşaması gerektiğini belirtmişti.

Birol Güven'de gelen tepki ve isteklerden sonra Haluk ve Meltem'in gerçekten boşanacağını dile getirmişti.

Dizinin yayınlanan son fragmanında ise Haluk ve Meltem'in boşanmak için hakim karşısına geçtiği görülüyor.

Kanal D ekranlarında yayınlanan fenomen dizi Çocuklar Duymasın'ın bu hafta yayınlanacak 18. bölümünde Haluk ve Meltem arasındaki tüm bağlar kopuyor.

Fenomen dizinin dün akşam ekrana gelen 17. bölümüne Haluk'a kancayı takan Tutku damga vurdu. Ayrılık kararından vazgeçen Meltem, Haluk'un kalığı otele gider ve ikiliyi samimi bir şekilde görür.

Gördükleri karşısında büyük üzüntü yaşayan Meltem için her şey bitmiştir. Dizinin 18. bölüm fragmanında mahkemede hakim karşısına çıkan ikili, aralarındaki tüm köprüleri atıyor.