4 yıl önce geçirdiği çene ve yüz nakli ameliyatı ile tanıdığımız Recep Sert, 1500 Türk Lirası olan borcunu ödeyemeyince, borcu katlanarak 6 bin Türk Lirasına yükseldi. 6 bin Türk lirası borcunu da ödeyemeyen Recep Sert, hapis cezasına çarptırılarak hapse girdi.

6 bin Türk Lirası borcunu ödeyemediği için 30 gün hapis cezasına çarptırılan Recep Sert, hapse koyulduktan bir süre sonra hastalanarak hastaneye kaldırıldı.

Özgür Özel'den Devlet Bahçeli'ye Tebrik Mesajı Özgür Özel'den Devlet Bahçeli'ye Tebrik Mesajı

Haluk Levent ve ekibi, Türkiye'nin ilk çene ve yüz nakli olma özelliğinin sahibi olan Recep Sert'in hapis cezası almasına sessiz kalmadı.

Borcunu ödememesi durumunda 30 gün cezaevinde kalacağı belirtilen Recep Sert'e, Haluk Levent öncülüğünde kurulan AHBAP Bursa şubesinden destek geldi. Haluk Levent, tutuklama haberini öğrenince, Esma Sert'i arayıp bilgi aldı ve Recep Sert'in tüm borçlarını dernek aracılığıyla ödedi. Borçlarının ödenmesiyle hakkındaki tutukluluk kararı kaldırılan Sert'in hastanedeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Yüz ve çene nakli olan Recep Sert 6 bin TL'lik borcunu ödeyemediği için hapse girmesine sessiz kalamayan Haluk Levent, Sert'in borcunu ödeyip serbest kalmasını sağlayarak bir kez daha "helal olsun" dedirtti.