TV 8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye isimli ses yarışmasının jüri üyelerinden biri olan ünlü Şarkıcı Hadise, aldatmayla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Star Tv ekranlarında 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' programının sunucusu Hülya Avşar, geçen haftaki programında "Erkekler arada bir eşlerine çaktırmadan çapkınlık yapmak zorunda. O zaman evlilikleri yürür ve bir yastıkta yaşlanabilirler" demişti. Hülya Avşar'ın bu söylemi bir çok kişi tarafından tepkiyle karşılanmıştı.

Hatta konuyla ilgili açıklama yapan RTÜK, Hülya Avşar'ın bu söyleminden dolayı Star TV'ye ceza kestiğini belirtmişti.

Bu tartışmalar devam ederken, Hadise'ye bir röportaj sırasında Hülya Avşar'ın söylemleri soruldu ve yorum yapması istendi. Soruya cevap veren Hadise; 'Aldatsın da göreyim' diyerek sevgilisine gözdağı verdi.

Röportaj sırasında 'Yalnız mısınız?' sorusuna da cevap veren Hadise; "Hayır yalnız değilim, çok mutluyum ama beni kolay kolay biriyle el ele göremezsiniz" diyerek hayatında biri olduğunu açıkladı.

Ünlü şarkıcı Hadise'nin, yakın zamanda estetik yaptırdığı iddia edilmişti. Bir çok haber sitesi ve bir çok sosyal medya kullanıcısı Hadise'nin O Ses Türkiye'deki geçen seneki fotoğrafıyla, O Ses Türkiye'deki bu seneki fotoğraflarını yan yana getirerek Hadise'nin estetik yaptırdığını iddia etmişti.

Demet Sağıroğlu'nun Müzik Kariyerindeki Zorlu Yolculuğu Demet Sağıroğlu'nun Müzik Kariyerindeki Zorlu Yolculuğu

Röportaj sırasında Hadise'ye estetik yaptırıp, yaptırmadığının sorulması üzerine açıklama yaparak; 'Ekran önündeyim gerekliyse yaptırabilirim' dedi.