Hadise'den Gönderme

Rtük Sıfır Tolerans klibinde Hadise'nin kıyafetini çok açık bulmuş ve klibin çocuklar ve gençlerin fiziki ve psikolojik gelişimini olumsuz etkilediği nedeni ile klibi yayınlayan kanallara para cezası verdi. Bu kanallar klibi yayınlarken ekranın bir bölümünde koruyucu ve uyarıcı sembol kullansa da Rtük'ten kaçamadılar ve ceza onaylandı. Bu gelişmelerin üzerine Hadise Sıfır Tolerans adlı parçasına yeni bir klip çekti.

Bu klipte tamamen kapalı bir elbise tercih eden başarılı şarkıcı klibe sadece iki vokal ve bir piyanist alarak klip çekimini tamamladı. Ardından çekilen yeni klibi 14 Şubatta yayınlayan Hadise böylece Rtük'e gönderme yaptı. Sevenleri klibi izleyince Hadise'den Rtük'e klip şeklinde bu durumu yorumlarken Hadise açıklamaları ile de Rtük'ü eleştirmeye devam etti.

Erkek Sanatçılar Böyle Klip Çekebiliyor

Türk pop müziğinin başarılı isimlerinden Hadise yeni klibi ve açıklamaları ile Rtük'e savaş açtı. Başarılı sanatçı açıklamalarında erkek adaylar istedikleri kıyafetleri giyip kliplerinde kız mankenleri oynatırken herhangi bir sorun olmuyor. Ancak kadın sanatçılar kliplerinde biraz açık giyinince ve klipte erkek manken oynatınca bu durum erotik olarak yorumlanıyor şeklinde açıklamalarda bulundu.