Geçtiğimiz günlerde bir açıklamasında 'Yalnız değilim, hayatımda biri var' demiş ve kim olduğunu açıklamamıştı.

Hadise'nin bu açıklamasından sonra Star TV ekranlarında yayınlanan 'Duymayan Kalmasın' isimli programın sunucularından biri olan Cengiz Semercioğlu, Hakan Sabahcı ile Hadise'nin Etiler'de bir restoranda samimi şekilde görüldüğünü açıkladı.

Ömer Sabancı ve Arzu Sabancı çiftinin oğlu olan Hakan Sabancı, Hülya Koçyiğit'in kızı Aslışah Alkoçlar ile bir buçuk sene kadar aşk yaşamışlardı. Hülya Koçyiğit'in kızı olan Aslışah Alkoçlar'dan ayrılan Hakan Sabancı'nın daha önce kısa süreli bir aşk yaşadığı ünlü şarkıcı Hadise ile tekrardan birlikte olduğu yönünden haberler çıkmıştı.

Bu haberler gündemde sıcaklığını korurken, ünlü şarkıcı Hadise'nin sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğraf gündeme bomba gibi düşmüştü. Fotoğrafta, O Ses Türkiye'nin geçen seneki birincisi Dodan Özer ile Hadise birbirlerine sevgi dolu şekilde bakıyordu. Bu fotoğrafın ardından ünlü şarkıcı Hadise ile O Ses Türkiye'nin geçen seneki birincisi Dodan Özer'in aşk yaşadığı iddia edilmişti.

Bu iddialarla ilgili bugün Hadise'den bir açıklama geldi. Sosyal Medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan ünlü Şarkıcı Hadise; 'Geçen sezon O Ses'de şampiyon olduğum Dodan ile çekimleri ziyareti sırasında çekilen bir fotoğrafımızı paylaşmamın bu noktaya gelişini şaşkınlıkla izliyorum. Prensip olarak yazılan çizilenlere cevap vermeye enerji sarfetmek yerine işime konsantre olmayı tercih ediyorum ama bu kez birkaç kendini bilmez işi çığırından çıkarttı. Herkesin bir özel hayatı, ailesi var. Dodan ile güzel bir dostluğumuz var ve müzikal anlamda da tıpkı O Ses döneminde olduğu gibi ona destek olmaya devam edeceğim.' Diyerek Dodan ile aşk yaşadığı iddialarını net bir şekilde yalanladı.