Sertab Erener, 21 Yıl Sonra Eurovision'a Geri Dönüyor! Sertab Erener, 21 Yıl Sonra Eurovision'a Geri Dönüyor!

Geçtiğimiz haftalarda Adana'da konser vermek için sahneye çıkan Aleyna Tilki, yoğun ilgi ve aşırı kalabalık sebebiyle konserini yarıda kesmek zorunda kalmıştı. Konser alanının güvenliği sağlanamamış, konseri izlemeye gelenler güvenlik bariyerlerini aşarak sahneye ulaşmıştı. Sonrasında konseri yarım bırakarak sahneden inen Aleyna Tilki, bir daha sahneye çıkmayarak konseri sonlandırmıştı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı; 30 bin kişilik konser alanına, 70 bin kişi katılım sağladı. Konser alanında yaşanan izdiham nedeniyle konseri iptal etmek zorunda kaldık. Önümüzdeki sene tekrardan Adana'da konser verecek ve bu sefer 100 bin kişilik konser alanında olacak demişti.

Aynı konser alanında bir gün sonra sahneye çıkan şarkıcı Hadise, izleyenlere keyifli dakikalar yaşatmıştı. Konser sırasında açılan bir pankartı önce instagram sayfasında paylaşan, ardından paylaşımı silen Hadise'nin paylaştığı görselde; 'Tilkiyi kovaladık, şampiyon sahnede' yazdığı görülmüştü.

Konuyla ilgili hiçbir açıklama yapmadan paylaşımı silen Hadise, konuyla ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Hadise yaptığı açıklamada; "O gün haberler çıktı ama ben sosyal medyadan cevap vermeye sevmediğim için bir şey söylemedim. Sizlerin karşısına geçince cevaplamak istedim. O kareyi ben yüklemedim. Aleyna'yı çok seviyorum. Ben şimdiye kadar kimseyle polemiğe girmedim. Bana çok laf atıldı ama hiç birine cevap vermedim. Aleyna'yı da çok seviyorum. Ben ararsa her türlü desteği veririm. Böyle polemiklere ihtiyacım yok" dedi.