Geçtiğimiz günlerde Adana'da konser vermek için sahneye çıkan Aleyna Tilki, sahneye yabancı maddeler atılmasının ardından konseri yarım bırakarak sahneden inmişti.

Konseri yarım bıraktıktan sonra sosyal medya hesabından açıklama yapan Aleyna Tilki, sahneye yumurta veya her hangi bir yabancı madde atılmadığını, çiçek atıldığını belirterek, konsere yoğun ilgiden ve yetersiz güvenlik önlemlerinden dolayı sahneden indirildiğini söylemişti.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı da konuyla ilgili açıklamasında, otuz bin kişilik konser alanına yetmiş bin kişinin gelmesi sebebiyle izdiham yaşandığını ve bu sebeple yarıda kaldığını söylemişti.

Dün akşam ise aynı konser alanında ünlü şarkıcı Hadise'nin konseri vardı. Otuz bin kişilik konser alanını hınca hınç dolduran Hadise hayranları, çeşitli pankartlar açarak Hadise'ye olan hayranlıklarını dile getirdiler.

Hadise'yi dinlemeye gelen hayranlarından birinin açtığı 'Tilkiyi kovaladık, şampiyon sahnede' pankartının fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Hadise, geçtiğimiz günlerde aynı yerde konseri olan ve konseri yarım bırakarak sahneden inen Aleyna Tilki'ye gönderme yapmış oldu. Aleyna Tilki'ye pankartlı gönderme yapan Hadise, daha sonra paylaşımını sosyal medya hesabından kaldırdı.

Aleyna Tilki konserinde yeteri kadar güvenlik önlemi alınmaması sebebiyle konserin yarıda kalmasının ardından, Hadise Konseri'nde yoğun güvenlik önlemleri alındı.

İki farklı arama noktasında geçerek konser alanına alınan Hadise hayranları, konser sırasında kendi aralarında kavga etmeden duramadılar. Defalarca ufak çapta çıkan kavgalara güvenlik güçleri müdahale etmekte zorlandı.